top of page

Platform for Urbanism and Landscape Architecture

9 June 2024

Stage Stedenbouw, Internship

Rijnboutt

Amsterdam

Ben je ambitieus, enthousiast en leergierig? En ben je op zoek naar een inspirerende stage bij een multidisciplinair bureau? Dan is Rijnboutt de aangewezen plek voor jou! Per september 2024 hebben wij een stageplek bij ons team Stedenbouw & Landschap beschikbaar.

Internship · Amsterdam

Wat we vragen

  • Je volgt een bachelor of master in de richting Stedenbouwkunde en bent gedurende je stage geregistreerd bij deze opleiding;

  • Gevoel en inzicht voor ontwerpen, conceptueel denkvermogen en ervaring in het maken van studiemodellen (zowel fysiek als digitaal);

  • Je bent in staat je werk op een professionele manier te presenteren;

  • Ervaring met ontwerpprogramma’s zoals Vectorworks (voorkeur), Indesign, Illustrator en Photoshop;

  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar bij voorkeur voor 6 maanden.

Onze bijdrage aan jou

Je komt te werken in een divers team van circa 45 collega’s in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Daar heb je een flexibele werkplek en kun je ook gebruik maken van ontmoetingsplekken (pooltafel & tafelvoetbal). Op 3 dagen in de week kun je genieten van een vrolijke en versbereide lunch met jouw collega's. Een keer per week kun je deelnemen aan de bootcamp.

Wekelijks hebben we een bureauoverleg waarin wij kennis en updates met elkaar delen. De laatste inzichten, werkmethodieken, technologieën en ambachtelijke hoogstandjes delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Elkaar inspireren, motiveren en respecteren vinden we belangrijk.

Rijnboutt biedt je een professionele, informele en prettige werkomgeving waarin je ontzettend veel kunt leren van alle aanwezige en uiteenlopende kennis op het gebied van Stedenbouw & Landschap. Tijdens je stage werk je aan projecten en daarmee lever jij een bijdrage aan de kwaliteit en het resultaat van ons werk. Je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?

We ontvangen graag een beknopt CV, je motivatie en een portfolio. Voor meer informatie, ga naar www.rijnboutt.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

bottom of page