top of page

Platform for Urbanism and Landscape Architecture

1 March 2024

Stedenbouw Stagiair(e)

Royal HaskoningDHV

Amersfort, Nijmegen, Rotterdam

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplaats van 4 tot 6 maanden? Wij hebben weer ruimte voor een stagiair Stedenbouw!

WIE ZOEKEN WE?
•  Assertieve, enthousiaste student met passie voor stedelijke ontwerpopgaves, visies en/of ontwerp van de openbare ruimte;
•  3e jaars bachelorstudent of masterstudent in de richting van Stedenbouw. (op de Hogeschool van Amsterdam, Breda University of Applied Sciences, TU Delft, TU Eindhoven of vergelijkbaar);
•  Nederlands sprekend is een pré;
•  Goede beheersing van software zoals Autocad,  Adobe Illustrator, Indesign, Photoshop;
•  Beheersing van software zoals Sketch-up of Rhino en GIS is een pré.

WAT GA JE DOEN?
Je gaat meewerken aan uiteenlopende stedenbouwkundige projecten zoals woningbouwopgaves, gebiedsvisies en het herontwerpen van stationslocaties. Zowel nationaal als internationaal. Daarbij help je mee met inventariseren, analyseren en ontwerpen op verschillende schaalniveaus, en draag je bij aan overtuigende visualisaties als eindresultaat. Ook werk je mee aan projecten met raakvlak aan het landschap, de energietransitie en duurzaamheid.

TEAM
Dat doe je bij RHDHV in het gezellige team Urban Development, samen met 15 andere ontwerpers, waaronder landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, en grafische vormgevers. Vaak werken we direct samen met adviseurs en specialisten zoals duurzaamheidsexperts, planologen, ecologen of sociaal geografen i.v.m. de grootte en integraliteit van de projecten. Je krijgt daarnaast een stedenbouwkundige als stagebegeleider die je wegwijs maakt in het bedrijf en het ontwerpvak.

LOCATIE
Je zal vooral werkzaam zijn vanuit één van onze hoofdlocaties (Amersfoort, Nijmegen of Rotterdam). Thuis werken wordt ook gefaciliteerd (werklaptop e.d.) mocht dat nodig zijn. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé en bieden een passende stagevergoeding.

WIE ZIJN WIJ?
Royal HaskoningDHV bestaat al meer dan 140 jaar. Wij stimuleren geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor volgende generaties. We helpen onze klanten met complexe opgaven en transities en ondersteunen zo onze klanten met een betere en snellere uitvoering van hun ambities. Wij bieden een inspirerende werkomgeving binnen een professioneel en succesvol bureau. Kenmerkend voor onze bedrijfscultuur zijn de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf initiatieven te ontwikkelen.

INTERESSE?
Stuur dan je motivatie en (compacte) portfolio naar laura.garcia.velandia@rhdhv.com. Als je meer wilt weten over deze vacature of nog vragen hebt, kan dat uiteraard ook.

Toffe vacature, maar te stedelijk? We hebben ook nog vacatures voor een stage landschapsontwerp / landschapsarchitectuur. Daarvoor kun je mailen naar luc.jenniskens@rhdhv.com

bottom of page