top of page

Platform for Urbanism and Landscape Architecture

14 July 2023

Technical Traineeship

Gemeente Amsterdam

Amsterdam

  • ‘Werk mee aan het Amsterdam van de Toekomst’

  • Heb jij in de afgelopen drie jaar een hbo- of wo opleiding afgerond en ben je op zoek naar een unieke start van je carrière? Word technisch trainee bij de gemeente Amsterdam!

  • Het traineeship is gericht op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en bied je de mogelijkheid om mee te werken aan de uitdagingen die passen bij de meest ambitieuze stad van Nederland.

De gemeente staat als werkgever voor veel verschillende uitdagingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de vernieuwing van bruggen en kades en aan de energietransitie. De gemeente heeft grote ambities op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptie, vergroening en biodiversiteit. Als trainee werk je op drie verschillende afdelingen in steeds een andere rol. Dat kan bijvoorbeeld zijn als ontwerper van de openbare ruimte in stadsdeel Noord, als assistent projectmanager voor gedragsverandering van fietsers of technisch manager voor de herinrichting van het Oosterpark.

Daarnaast volg je samen met jouw mede-trainees een traineeprogramma gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook word je individueel gecoacht door een traineebegeleider. Aan het einde van het traineeship weet jij hoe je jouw kennis en talenten kunt inzetten voor de gemeente Amsterdam en haar inwoners.

Meer Informatie

bottom of page