top of page

Platform for Urbanism and Landscape Architecture

8 May 2023

Junior Urban Planner

Echo Urban Design

Rotterdam

WE LISTEN, WE PLAY, WE DELIVER. EN JIJ?

Krijg jij energie van complexe binnenstedelijke opgaven? Gaat jouw hart sneller kloppen van toekomstbestendig ontwerpen met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en de menselijke maat? Zie jij bovendien de oplossingen voor verdichtings- en transformatieopgaven volledig integraal en gelaagd voor je? Dan zijn we op zoek jou!

De functie.

Een gedreven junior stedenbouwkundige met affiniteit voor landschap en buitenruimte-ontwerp. Er wordt gewerkt in inclusieve teams aan complexe ontwerpopgaven in zowel binnenstedelijke als suburbane context.

Je vindt het een uitdaging om gedegen onderzoek te doen, ruimtelijke concepten te bedenken en verkavelingsplannen en analyses in beeld te brengen. Je neemt deel aan onze ontwerpateliers en samen met je team weet je het beste uit ieder project te halen.

Iedereen in het team — ongeacht discipline of ervaring — draagt bij aan het ontwerp en heeft een eigen verantwoordelijkheid. We kennen elkaars talenten en zetten deze op het juiste moment in. Constructieve feedback geven en ontvangen is essentieel in onze manier van werken. Zo komen we samen tot een oplossing voor de meest complexe opgaven.

Je bereidt overleggen en presentaties voor en werkt plannen uit op diverse schaalniveaus. Uiteraard is je vakkennis van hoog niveau. Ook kloppen in jouw ontwerpen alle details en staan de puntjes op de i.


APPLY HERE

bottom of page